expositie in de Spinnerij in Enschede

maandag 02 november 2009 00:00

ik ben bezig met het voorbereiden van een expositie in de Spinnerij in Enschede, waar een grote ruimte naar eigen inzicht ingericht kan gaan worden. De opening zal eind januari 2010 zijn.

   

volgend jaar oktober word ik 50 jaar

zondag 01 november 2009 00:00

Ter gelegenheid hiervan ga ik exposeren in de Blauwe Deur te Almen. De werkstukken van mij die tentoongesteld zullen worden, zullen door mijn vrienden en familie gekozen worden. Met daarbij de motivatie, waarom ze voor dit werk gekozen hebben, het kan zijn dat dit werk hun erg raakte of omdat ze zich ermee verbonden voelen, of om een andere reden. Die reden wordt dan op een A4 geschreven en ook ge-exposeerd.

   

schilderproject

dinsdag 01 september 2009 00:00

* ik ga samen met Marjan Kok (kunstenares) aan een schilderproject beginnen. Waarin we elkaar inspireren.
* Ik ben gestart met mijn 88 sigarenkistjes project, die ik volgend jaar september bij Galerie Bij Krepel ga exposeren. Het worden inspiratiekistjes, een soort van wonderkabinetjes.
* Ik heb bij het 3e concert geschilderd. Water was het thema, gespeeld op allerlei bizondere muziekinstrumenten door Veronika Simonett en Carla Thierry.

   

'en public' geschilderd

maandag 01 juni 2009 00:00

Gisteravond heb ik 'en public' geschilderd op het concert met het thema 'vuur'. Musici: Veronika Simonett en Carla Thierry in gezondscentrum 'de Es' te Apeldoorn. Dit was het 2e concert in de serie van 4. De vorige keer was het element lucht geweest, in het najaar komen de elementen aarde en water nog aan bod.
Het was een inspirerende avond.

   

Pagina 5 van 7