elke dag een tekening/schildering/druksel

zondag 01 maart 2009 00:00

Sinds 26 maart ben ik bezig met een project om elke dag een tekening/schildering/druksel te maken. Nu ik ruim 2 maanden bezig ben, geeft dit al een verrassende collectie beelden. Ik ga in ieder geval door tot 26 juni.

   

oppervlaktestructuren

dinsdag 06 januari 2009 00:00

Willemien is nu zowel gefascineerd door het schilderen van oppervlaktestructuren als het tekenen met inkt van kraaien. Dit vraagt weer een geheel andere concentratie

   

Opening expo in Frieswijk

donderdag 01 januari 2009 00:00

Vorig weekend bij de opening van haar expositie heeft Willemien geschilderd in de school van Frieswijk. Dit tijdens het jazzconcert van zaterdagavond en het zondagconcert van zondag. Schilderen op de muziek. Dit is een heel intensieve manier van schilderen, geconcentreerd op de muziek en vandaaruit de kleur en beweging bepalen. Door de vrolijke klanken van het jazzconcert is het een verrassend kleurrijk schilderij geworden.
Dit is haar zo goed bevallen, dat ze actief op zoek gaat om bij concerten te gaan schilderen.

   

Familieportret

donderdag 06 november 2008 00:00

De onderstaande opdracht is volbracht. Het is een familieportret geworden, aansluitend op de familiesituatie van de opdrachtgeefster. Uitgevoerd in grijzen en witten, met een oppervlaktestructuur van gekreukeld papier.

   

Meer artikelen...

Pagina 6 van 7