finisage galerie KNH 14 januari 2012

donderdag 12 januari 2012 15:18

   

Groenmarktkerk

dinsdag 03 januari 2012 11:42

In maart t/m juni exposeer ik in de Groenmarktkerk te Haarlem. Het thema is Lijden,

i.v.m. Pasen. Ik ben met lijdend landschap bezig, hele donkere landschappen, met aan de horizon licht, hoop. De zwaarte van het landschap is enorm, haast zwart verbrand, pijnlijk, verlangend naar verlichting.

Een ander werk dat ik gemaakt heb, daar staan 3 mensen zwaar bedroefd, in zichzelf gekeerd te lijden, ieder met zijn eigen gemis, eigen pijn, eigen verlies, de overledene die voor hen licht verdwijnt, ieder is immers met zijn eigen verdriet en lijden bezig, de overledene is reeds gegaan. De omgeving bestaat geheel uit druppende verf, tranen uit de hemel, die het Lijden versterkt.

Ik ben bezig met de voorbereidingen voor de opening, ik hoop dat ik daar met een stel kunstenaars op de 2e verdieping vanaf het balkon, beschilderd papier naar beneden kan laten zweven, die we ter plekke op de orgelklanken zullen beschilderen. Dat lijkt me een bijzonder spektakel te worden.

   

atelier

woensdag 30 november 2011 11:42

Het atelier aan de Oostzeestraat 1 te Deventer, in het Havenkwartier, gebruik ik samen met Harry Schonmacher en Hidde Jansen.

De plek is heerlijk ruim. Het geeft een enorme vrijheid om daar te werken.

Wil je eens langs komen, bel me dan 06-40298986

of stuur een mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

   

Pagina 2 van 2